Nová kompilácia v Japonsku

Na japonský trh sa dostane 8.6.2011 skvelá výberovka skladieb Michaela a Jackson5 s názvom - Mellow Michael Jackson – Never Can Say Goodbye


Predáva sa aj na amazone + zoznam 23 skladieb - LINK

1. I Wanna Be Where You Are

2. Ben

3. I'll Be There (Minus Mix)

4. You've Got A Friend

5. My Girl

6. Rockin' Robin

7. Never Can Say Goodbye

8. We're Almost There

9. Farewell My Summer Love

10. Darling Dear

11. Coming Home

12. Maybe Tomorrow

13. Music and Me

14. Ain't No Sunshine

15. Everybody's Somebody's Fool

16. People Make The World Go Round

17. Wings Of My Love

18. Got To Be There

19. Maria (You Were The Only One)

20. One Day In You Life

21. Greatest Show On Earth

22. Morning Glow

23.Happy (Love Theme From "Lady Sings The Blues")

Vydáva Universal/Motown.