MjTunes - Mysteries

Hudobné webrádio odvysiela 31.10. nášho času (o 01:00) špeciálny program s názvom Mysteries.

O čom bude?

Počúvajte a uvidíte...

Los Angeles – Saturday, October 30, 4 PM (GMT-8)

Mexico City – Saturday, October 30, 6 PM (GMT-6)

New York, Montreal – Saturday, October 30, 7 PM (GMT-5)

Brasilia, Buenos Aires – Saturday, October 30, 9 PM (GMT-3)

London, Dublin – Sunday, October 31, 12 AM (GMT)

* Paris, Berlin, Madrid – Sunday, October 31, 1 AM (GMT+1)

Melbourne, Sydney – Sunday, October 31, 10 AM (GMT+10)

LINK

Obrázek